Installaties

Technische ruimte Erasmus Universiteit Nijmegen

Installaties

Wij zijn gespecialiseerd in prefabriceren van zowel dikwandige als dunwandige technische installaties. Denk hierbij aan CV, GKW, Sprinkler, gas, koude en stoominstallaties. In onze werkplaats kunnen we volledige technische ruimten prefabriceren. Daarna leveren en monteren we de complete installatie op locatie.

CV

DVH Installatietechniek legt complete centrale verwarmingen (CV) aan door het hele land. CV is een verwarmingssysteem, waarbij de warmte die nodig is voor de verwarming van de vertrekken van een gebouw, centraal wordt opgewekt. Door middel van een warmte overbrengend medium zoals een radiator wordt de warmte overgebracht naar de verschillende vertrekken.

Gekoeld water installaties

In de installatie-branche wordt vaak gesproken over GWK-installaties. Zoals de naam al doet vermoeden maakt een GWK-installatie het mogelijk om gekoeld water op te slaan en aan te voeren.

Sprinkler

Sprinklerinstallaties zijn brandblusinstallaties. Er wordt een leidingsstelsel aangelegd met daarop sproeiers gemonteerd. Als een bepaalde temperatuur wordt bereikt zal de smeltzekering stuk springen en treden de sproeiers in werking.

Gas

Ook voor het aanleggen van een gasinstallatie kunt u bij DVH Installatietechniek terecht. Er wordt enkel gewerkt volgens de geldende normen en wettelijke eisen. Een gasinstallaties bestaat uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd voeren we een eindcontrole uit door de gehele gasinstallatie af te persen.

Koude- & stoominstallaties

Warmte koude Opslag (WKO) is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. De techniek wordt gebruikt om te verwarmen en/of te koelen. In de winter wordt er grondwater opgepompt uit de warme-bron. En in de zomer wordt er koud grondwater opgepompt uit de koude-bron. De vakmensen van DVH Installatietechniek zijn volledig VCA gecertificeerd.

Gerealiseerde projecten

DVH Installatietechniek realiseert projecten door heel Nederland. We hebben er een paar op een rijtje gezet.

Logo - DVH Installatietechniek

Afdeling prefab

Gerwin Diepstraten
Bukkumweg 5A, 5081 CT,
Hilvarenbeek, Nederland
Bellen | Mailen

Afdeling montage

Gijs van Helvoirt
Bukkumweg 5A, 5081 CT,
Hilvarenbeek, Nederland
Bellen | mailen

Logo VCA Certificaat

Afdeling prefab

Gerwin Diepstraten
Bukkumweg 5A, 5081 CT,
Hilvarenbeek, Nederland
Bellen | Mailen

Afdeling montage

Gijs van Helvoirt
Bukkumweg 5A, 5081 CT,
Hilvarenbeek, Nederland
Bellen | mailen