Over DVH

Prefab, montage & hottapping

DVH Installatietechniek B.V. is opgericht in 2010 door Gerwin van Diepstraten en Gijs van Helvoirt. We zijn gespecialiseerd in het prefabriceren en monteren van technische installaties door heel Nederland. Een ander specialisme is het aanbrengen van een hot tap zodat de huidige installatie in bedrijf kan blijven. Ons installatiebedrijf is een flexibel en dynamisch bedrijf wat zich kenmerkt door zijn korte en directe lijnen. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen en behoefte van de klant.

Prefabricage in werkplaats Hilvarenbeek

De werkplaats van DVH Installatietechniek B.V. is gevestigd in Hilvarenbeek, Noord-Brabant waar volledige technische installaties geprefabriceerd worden, evenals pompkamers tbv sprinklerinstallaties, leidingstukken, verdelers en verzamelaars. Naast prefabriceren en leveren van installaties, hebben wij VCA gecertificeerde monteurs in dienst welke vakbekwaam zijn voor het monteren van complete GKW, CV, Gas en stoominstallaties. DVH Installatietechniek B.V. is als bedrijf VCA gecertificeerd.

Specialisme in hottapping

Hottapping ofwel het aanbrengen van een hot tap is een methode om leiding onder hoge druk aan te boren. Het grote voordeel van hot tappen is dat de installatie niet stil komt te staan. De vakmensen van DVH zijn allemaal gecertificeerd in het uitvoeren van deze procedure.